News

29. dec, 2020

Vi önskar alla ett Gott Nytt År!  Må det bli bättre än 2020!

 

Happy New Year to all our friends all around the world! Hope for a better year for everybody! 

 

9. okt, 2020

2020- 10- 04

Grattis Victor på 2-årsdagen! Vår alltid så glada älskade Vicke Virvelvind! ❤

Happy Birthday darling Victor! ❤

5. sep, 2020

Sommaren går mot sitt slut. Trots corona-pandemin har vi haft en jättefin sommar! Jaspers provsvar har nu varit helt ok i april, juni och september. Vi hoppas att det håller sig så. Han är en riktigt pigg 10-åring som gärna bjuder upp till lek och älskar mat. Olivia tog ett fint foto på honom nere i hamnen. 

Victor växer till sig. Fler bilder på  honom på hans egen sida. 

Jasper 10 years

24. jul, 2020

Vårens och sommarens hundaktiviteter kom av sig för oss som för alla andra pga coronapandemin. Å andra sidan har vi äntligen fått vårt alldeles egna hus på Öland! Som vi har längtat! Här tillbringar vi så mycket tid vi kan och njuter av hav och underbar natur. 

Victor tar tid på sig att mogna, och växer s a s sakta men säkert. Han är nu 20 mån, en prydlig pojke med korrekt storlek och väger 15,4 kg. Glad och trygg och mycket enkel att leva med. En riktig goding! Bilder finns på hans egen sida.

Jasper har fyllt 10 år! Vilken lycka att få leva med sin hund i så många år! Han är pigg och glad och mattokig, och leker gärna med Victor. Dock drabbades han under våren av albuminbrist vilket föranledde behandling. Han svarade direkt på mediciner som nu fasas ut undan för undan. Vi är så tacksamma för all hjälp vi har fått från våra "husveterinärer" på Växjö Nya Djurklinik. 

24. jul, 2020